طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده ترد و لذیذ در خانه
به گزارش مسافرت رو، کوکوی مرغ چرخ نموده، همان قدر ساده و خوشمزه است که کوکوی سیب زمینی خوشمزه و مجذوب کننده است! اگه عاشق کوکوی سیب زمینی هستید، پس حتما کوکوی مرغ هم می تواند تبدیل به غذای مورد علاقه شما گردد. پس دست به کار شوید و در ادامه طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده را با چند مواد ساده و روش پخت آسان بخوانید.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ چرخ نموده
- مرغ چرخ نموده 500 گرم
- پیاز میانه 2 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- سیب زمینی 2 عدد میانه
- آرد سوخاری به اندازه لازم
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- روغن مایع به اندازه لازم
طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده
1. آماده سازی مواد کوکو
اولین مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ چرخ نموده درست مثل روش تهیه کوکوی مرغ ساده این است که مواد اولیه این کوکو را آماده کنید. برای این کار ابتدا پیازها را رنده نموده و آب اضافی آن را بگیرید بعد سیب زمینی را هم رنده کنید و مجدد آب اضافه آن را هم بگیرید. اکنون در یک ظرف بزرگ، مرغ چرخ نموده، پیاز و سیب زمینی رنده شده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، زردچوبه، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک مایه یک دست به دست آید.
نکته: برای طعم دار کردن بیشتر کوکو می توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و شوید هم بهره ببرید.
2. سرخ کردن کوکو
اکنون و در این مرحله از طرز تهیه کوکوی مرغ ابتدا در یک تابه مناسب، اندازهی روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت میانه گرم گردد سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کوکو بردارید و در دست شکل دهید، کوکوی شکل داده شده را در روغن که سرخ شده بگذارید تا از هر دو طرف طلایی و پخته گردد. کوکوی مرغ آماده را می توانید در ظرفی مناسب به همراه خیارشور، گوجه، انواع سالاد یا ماست سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه کوکو مرغ
کوکوی مرغ، یه غذای ساده و خانگی است که به راحتی طرز تهیه کوکوی سیب زمینی می توانید آن را آماده کنید. اما اگر چند نکته جزیی را رعایت کنید، طعم کوکوی شما چند برابر بهتر می گردد پس با ما همراه باشید تا با فوت و فن های پخت یک کوکوی مرغ مجلسی و مجذوب نماینده آشنا شوید. با رعایت این نکات، نه تنها یه غذای خوشمزه بلکه یک وعده غذایی کامل و مغذی داخل سفره خود خواهید داشت.
تهیه کوکو مرغ با گوشت ریش ریش
به جای تهیه کوکوی مرغ با گوشت چرخ نموده می توانید مرغ را بپزید و بعد ریش ریش کنید. این کار باعث می گردد بافت کوکو نرم تر و لطیف تر گردد و طعم گوشت بهتر در آن پخش گردد. علاوه بر این، ریش ریش کردن گوشت باعث می گردد کوکو شکل بهتری به خود بگیرد و موقع سرخ کردن از هم نپاشد.
استفاده از سیب زمینی پخته یا خام برای تهیه کوکوی مرغ چرخ نموده
برای تهیه کوکو مرغ می توانید از سیب زمینی پخته یا خام بهره ببرید. سیب زمینی پخته باعث نرم تر شدن کوکو می گردد اما اگر می خواهید کوکو تردتر باشد، از سیب زمینی خام رنده شده بهره ببرید. طرز تهیه کوکو مرغ بدون سیب زمینی را هم می توانید در کتاب کاله با جزییات کامل مطالعه کنید.
نکاتی برای ترد و پفکی شدن کوکوی مرغ
برای اینکه کوکوها ترد شوند، بهتر است قبل از سرخ کردن، آن ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. البته استفاده از آرد سوخاری هم باعث می گردد کوکوها تردتر شوند. می توانید از آرد سوخاری آماده یا خانگی بهره ببرید.
در ضمن اگر دوست دارید کوکوهایتان حجم بیشتری داشته باشند، می توانید به جای سیب زمینی از نان تست خیس خورده در شیر بهره ببرید.
جلوگیری از وا رفتن کوکو
اگر همواره دغدغه این را دارید که کوکوی شما حین پخت وا نرود و خوب شکل خود را حفظ کند باید این نکته را در نظر داشته باشید که برای وا نرفتن کوکو در کل باید هم اندازه تخم مرغ را به درستی انتخاب کنید تا مواد کوکو به خوبی به هم بچسبند، هم آرد سوخاری بهره ببرید تا مایه کوکو بهتر چسبندگی پیدا نمایند. در ضمن کوکو را همواره با حرارت میانه سرخ کنید تا از هم نپاشد.
نسبت مناسب مواد اولیه
برای تهیه بهتر کوکوی مرغ چرخ نموده باید حتما نسبت مواد را رعایت کنید. بنابراین برای ترد شدن و البته راحت تر سرخ شدن کوکو باید حتما به ازای هر نیم کیلو گوشت مرغ، یک عدد سیب زمینی میانه و برای هر نیم کیلو گوشت مرغ دو تا سه عدد تخم مرغ و یک عدد پیاز میانه بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله