طرز تهیه رشته پلو با گوشت؛ لذیذ و آسان
به گزارش مسافرت رو، رشته پلو یکی از غذاهای خوش طعم و اصیل ایرانی است که هواداران زیادی به خصوص در شهرهای تهران، اراک و کرمانشاه دارد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه رشته پلو با گوشت را به شما آموزش دهیم که حتما باید امتحان کنید.

مواد لازم
مواد | میزان |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
دارچین | یک قاشق چای خوری |
زردچوبه | دوسوم قاشق چای خوری |
زیره | یک سوم قاشق چای خوری |
پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
زعفران دم نموده | 2 قاشق غذاخوری |
کشمش پلویی | یک پیمانه |
برنج | 2 پیمانه |
رشته پلویی | 4 پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مناسب برای: 4 نفر
زمان پخت: 60 دقیقه
طرز تهیه رشته پلو با گوشت
- ابتدا یک عدد پیاز را رنده یا نگینی ریز خرد کنید و در میزانی روغن تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد دویست گرم گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید. گوشت را مخلوط نموده تا یک دست شده و رنگ گوشت عوض گردد.
- دوسوم قاشق چای خوری زردچوبه، یک دوم قاشق چای خوری دارچین، یک سوم قاشق چای خوری زیره، میزانی فلفل سیاه، نصف قاشق چای خوری پاپریکا و نمک را به مایع گوشتی اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری زعفران دم نموده برای عطر و طعم بهتر به مایع گوشتی اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید گوشت با حرارت کم بپزد.
- دوسوم یک قابلمه بزرگ را پر از آب نموده و روی حرارت بالا قرار دهید و میزانی نمک هم داخل آب بریزید. زمانی که آب به جوش آمد، دو پیمانه برنجی را که از سه تا چهار ساعت قبل داخل آب و نمک غلیظ خیس کردید را به آب اضافه کنید. کف روی برنج را بگیرید و میزانی روغن ترجیحا جامد به آن اضافه کنید. 4 پیمانه رشته پلویی را داخل برنج بریزید تا بجوشد. (اگر رشته محلی بود می توانید به مدت دو الی سه دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته گردد و سی ثانیه قبل از آبکش کردن برنج به آن اضافه کنید). برنج و رشته را کاملا مخلوط کنید تا کاملا یک دست گردد و سپس آن را آبکش کنید.
- کف قابلمه میزانی روغن، نمک، یک سوم پیمانه آب و کمی زعفران دم نموده بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید. برنج و رشته آبکش شده را با حرکت آبکش درون قابلمه بریزید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.
- در فاصله ای که برنج دم می کشد، یک پیمانه کشمش پلویی را که از یک ربع قبل داخل آب سرد خیس کردید را شسته و داخل کمی روغن به همراه میزانی دارچین به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ