طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار
به گزارش مسافرت رو، شما هم حتما برگرفروشی های محبوب خودتان را در شهر سراغ دارید، اما گاهی یک برگر خانگی جور دیگری به بدن می چسبد. در ادامه مطلب طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه برگر دوبل با پنیر چدار
- پیاز میانه دو عدد
- مایونز سه قاشق غذا خوری
- ترشی شیرین خرد شده یک قاشق غذا خوری
- خردل زرد دو قاشق چایی خوری
- کچاپ یک قاشق غذا خوری
- شکر دو قاشق چایی خوری
- سُس سویا یک چهارم قاشق چایی خوری
- زرد چوبه یک چهارم قاشق چایی خوری
- نان برگر 3 بخشی یا نان برگر حجیم برای برش 3 بخشی به میزان لازم
- گوشت گاو، گردن یا شانه چرخ شده 400 گرم
- نمک و فلفل سیاه تازه به میزان لازم
- پنیر پرورده یا پنیر چدار دو برش
- برگ کاهوی سالادی به میزان لازم
- گوجه تازه شش برش
- خیار شور هشت برش
طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار
مرحله اول
یکی از پیازها را نصف کنید. نصف اول آن را ریز کنید و آن ها را روی دستمال کاغذی دولایه داخل مایکروویو قرار دهید و با انرژی کم برای 10 دقیقه مایکروویو کنید تا رطوبت شان برود ولی قهوه ای نشوند. سپس کنار بگذارید.
مرحله دوم
همزمان، نصف دوم پیاز را هم از وسط نصف کنید، و یکی از ربع ها را از لایه لایه برش بزنید و آن ها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
ربع به جای مانده پیاز را با رنده ریز ریز کنید. پیاز رنده شده را درون یک کاسه میانه بریزید. مایونز، ترشی شیرین، خردل، کچاپ، شکر، سس سویا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند. در آخر فلفل سیاه هم روی آن بپاشید.
مرحله چهارم
اگر نان برگر 3 تکه در مغازه ها نیافتید، با یک چاقوی تیز و نازک، به دقت نان برگر حجیم را به سه لایه برش بزنید.
مرحله پنجم
حالا نوبت به پختن گوشت می رسد. می توانید آن را روی گریل یا درون تابه بپزید. گوشت را به 4 بخش تقسیم کنید. آن ها را پهن کنید طوری که 4 دایره نازک شکل گیرد.
مرحله ششم
بعد از اضافه کردن چاشنی نمک و فلفل به برگرها، 2 تا از آن ها را روی سطح داغ گریل یا تابه بگذارید و به مقدار کافی بپزید، طوری که یک طرفشان خوب بپزد و تیره گردد، ولی نسوزد. سپس با دقت آن ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد و همزمان یک برش پنیر روی هر یک از آن ها بگذارید.
مرحله هفتم
سطوح نان که داخل برگر قرار می گیرند را روی سطح آشپزی (تابه یا گریل) بگذارید تا برشته و تُرد شوند و به رنگ قهوه ای در آیند. پس از این دیگر کار آشپزی ما برای یک برگر تمام شده است و به سراغ چیدن لایه ها روی هم می رویم.
مرحله هشتم
برای چیدمان صحیح چنین می کنیم: ابتدا لایه زیرین نان را داخل بشقاب می گذاریم، سپس یک چهارم سس را روی آن پخش می کنیم.
مرحله نهم
نیمی از پیازهای تازه را روی آن میریزیم و سپس یک چهارم کاهوی خرد شده و برش های گوجه را به آن اضافه می کنیم. حالا وقت گذاشتن برگری است که روی آن پنیر گذاشته بودیم و بالای آن لایه وسطی نان را می گذاریم و بقیه سس را روی این لایه نان پخش می کنیم.
مرحله دهم
بعد خیارشورها را روی آن می چینیم، یک برگر گوشت دیگر بالای آن می گذاریم و پیازهای خشک شده داخل مایکروویو را روی آن پخش می کنیم، در آخرهم میزانی کاهوی دیگر روی آن می ریزیم و برگر را می بندیم. غذا آماده سِرو است.
مرحله یازدهم
دستورپخت و مواد ما برای پخت دو برگر بود. می توانیم این فرآیند را با مواد بیشتر برای پختن برگرهای اضافه تکرار کنیم.
منبع: کتاب کاله