حاجی میرزایی: دانش آموز باید بداند که چطور از خود و دیگران مراقبت کند
به گزارش مسافرت رو، وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مهم ترین عرصه هایی که افراد باید برای آن آماده شوند حوزه سلامت و بهداشت است، گفت: دانش آموزان باید یاد بگیرند چگونه از خود و دیگران مراقبت نمایند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در ملاقات با نمکی وزیر بهداشت ضمن قدردانی از کوشش ها، فداکاری و سختکوشی های مجموعه عظیم وزارت بهداشت در مدیریت این شرایط پیچیده و سخت کرونا، اظهار کرد: آرزو می کنم هرچه زودتر بتوانیم شرایط کنونی را به سامان برسانیم و بر این ویروس عجیب غلبه کنیم.
وی با بیان اینکه جامعه ما همچون دیگر جوامع اهدافی دارد، گفت: آموزش، رفاه و سلامت از شاخص های مهم توسعه انسانی هستند که بدون تردید آموزش نقطه شروع است.
وزیر آموزش و پرورش توضیح داد: بدون تردید جامعه همانگونه عمل می نماید که یاد گرفته است. اصولا کارآمدی همه نهاد های ما به کارآمدی نظام یادگیری متصل است، هرچه نظام یادگیری بهتر، درست تر و سنجیده تر عمل کند، امید است که کارایی نهاد های ما افزایش پیدا کند.
حاجی میرزایی اضافه کرد: اگر کاستی هایی در کشور داریم نتیجه نظام یادگیری است، بخشی از این کاستی ها در این است که ما چقدر توفیق پیدا کردیم ترکیب ارگانیک را بین مجموعه هایی که در حقیقت یک هدف مهم را تعقیب می نمایند، حاصل کنیم.
وی بیان نمود: ما در آموزش و پرورش افراد را در بهترین دوره زندگی آن ها در اختیار داریم یعنی دوره ای که در اختیار ما هستند از نظر مجموعه یافته های علمی موثرترین و پایدارترین دوره یادگیری است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: ارتباط ما با دانش آموزان، ارتباطی منظم، همه روزه، طولانی و چهره به چهره است که قابلیت ارزیابی دارد. همه این ها نشان می دهند که باید در سطح آموزش اتفاقی بیفتد که افراد را برای حضور فعال، موثر و بی دغدغه در جامعه آماده کنیم.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: بدون شک یکی از مهم ترین عرصه هایی که افراد باید برای آن آماده شوند حوزه سلامت و بهداشت است. باید یاد بگیرند چگونه از خود و دیگران مراقبت نمایند.
وی اضافه کرد: در دوره شیوع کرونا اعتقاد داشتم که در کنار مراقبت و تقوای پرهیز افراد باید مراقبت از خود را یاد بگیرند. در همکاری ارگانیک دو دستگاه مهم است که ما از این حیث افراد را تجهیز کنیم؛ یعنی کسی که دیپلم می گیرد از نظر سلامت و مجموعه آموزه های بهداشتی هویتی داشته باشد.
حاجی میرزایی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین یکی از ساحت هایی که برای آموزش و پرورش پیش بینی شده است همین ساحت زیستی و قدمی است که تاکید دارند متوازن باشد، گفت: یعنی اگر وجهی بر وجهی دیگر غلبه کند ممکن است مسئله ای ایجاد کند. همان قدر که آموزش اصول اعتقادی اخلاق، اقتصاد، سیاست و اجتماع برای ما اهمیت دارد، سلامت افراد هم برای ما اهمیت دارد.
وی ادامه داد: نکته کلیدی این است که جامعه هدف ما کسانی هستند که اگر رفتاری را یاد بگیرند می توانند بر پیرامون خود هم تاثیر بگذارند. باید بتوانیم شکلی از همکاری را تعریف کنیم که از همان پایه اول ابتدایی؛ یعنی در هر دوره تحصیلی هدف گذاری روشنی در این زمینه وجود داشته باشد.
حاجی میرزایی با بیان اینکه برای دوره های تحصیلی اهدافی را ترسیم نموده ایم، گفت: تغذیه موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار دهیم. کار های مشترک متعدد زیادی را همچون بهداشت دندان و دهان مبارزه با چاقی بر اساس استاندار هایی که شما تعریف کردید، با هم انجام دادیم که می تواند توسعه پیدا کند.
وی ادامه داد: در زمان شیوع کرونا آموزش های متعددی را برای معلمان، دانش آموزان و مدیران داشته ایم. 110 هزار مدرسه در کشور وجود دارد و یک میلیون معلم و مدیر نیز تحت این انضباط قرار می گیرند.
وزیر آموزش و پرورش توضیح داد: در آستانه فراوری بسته های یادگیری هستیم. براساس سند تحول باید محتوای یادگیری ما از کتاب محور به سمت بسته های یادگیری و از دانش محوری به سمت تربیت در 6 ساحت انتقال پیدا کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو