بازسازی ساختمان و هزینه آن

به گزارش مسافرت رو، خبرنگاران: حتما اصطلاح بازسازی ساختمان پیشتر به گوشتان خورده است. اما ممکن است تعریف دقیقی از آن نداشته باشید. یا حتی ممکن است تفاوت دو اصطلاح بازسازی ساختمان و نوسازی ساختمان را ندانید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا تعریف دقیق تری از بازسازی ساختمان را با شما در میان بگذاریم.

بازسازی ساختمان و هزینه آن

جهت دریافت خدمات بازسازی ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.

بازسازی ساختمان به چه معناست؟

واژه بازسازی مترادف واژه بازسازی می باشد. به طور کلی هرگونه عملیاتی که برای بازسازی بنا صورت گیرد را بازسازی ساختمان می گویند. تمام عملیات های مرتبط به بازسازی ساختمان با هدف افزایش طول عمر بنا صورت می گیرند و از تخریب آن بنا جلوگیری می نمایند. احتیاج به بازسازی ساختمان ها عموما پس از ده سال به چشم می آید و اصولا توجه بیشتری به جنبه های ظاهری ساختمان از جمله تغییر در نمای ساختمان، نورپردازی و ... دارد.

علل بازسازی ساختمان

بازسازی ساختمان علاوه بر دلایل ایمنی نظیر فرسوده شدن دیوارها، یا تخریب کف ساختمان یا حتی فرسایش پله ها، می تواند دلایلی مانند دل زدگی یا خسته شدن از محیط ساختمان را نیز داشته باشد و صرفا جهت زیبایی ساختمان انجام گیرد. حال این بازسازی می تواند به طور کلی تمام ساختمان را شامل گردد یا تنها بر روی بخشی از ساختمان، مانند آشپزخانه یا پذیرایی انجام گردد.

عملیات های مرتبط با بازسازی ساختمان

در ارتباط با بازسازی ساختمان ها عملیات متنوعی انجام می گیرد. پیش از هرچیزی باید مسائل ساختمانتان را ارزیابی نموده و با توجه به مسائل تصمیم بگیرید که آیا خودتان قصد بازسازی ساختمان را دارید یا قصد دارید بازسازی ساختمان را به فردی متخصص در این زمینه بسپارید.

بعضی از عملیات های نرتبط با بازسازی ساختمان نسبتا ساده تر هستند و توسط افراد غیر متخصص نیز قابل انجام می باشند. اما از آن جایی که ایمنی ساختمان ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است بهترین کار محول کردن این عملیات به افراد متخصص می باشد. پس حتی اگر خودتان توانایی انجام یک عملیات ساختمانی مرتبط با بازسازی ساختمان را داشتید، پیشنهاد ما به شما این است که این ریسک را نکنید.

بعضی عملیات های مرتبط با بازسازی ساختمان عبارتند از:

  • تعمیر ساختمان های قدیمی
  • تعمیر مسائل تاسیساتی ساختمان
  • بازسازی کردن نمای ساختمان ها
  • تعمیرات مرتبط با کف ساختمان
  • تعمیر کردن دیوار های ساختمان
  • تغییرات در نورپردازی ساختمان
  • تغییر ظاهر ورودی ساختمان

تفاوت نوسازی و بازسازی ساختمان

همانطور که گفتیم بازسازی ساختمان به معنای بازسازی بخشی از ساختمان به منظور افزایش طول عمر بنا می باشد و در این نوع تعمیرات سعی می گردد کمترین تغییرات بر روی ظاهر کلی بنا صورت گیرد. بر خلاف بازسازی ساختمان، نوسازی ساختمان به عملیات هایی گفته می گردد که در راستای آن ها خانه ای قدیمی از تمام جهات تغییر می نماید و در واقع یک خانه قدیمی به خانه ای نو تبدیل می گردد.

در تغییرات مرتبط با نوسازی ساختمان احتمالا ظاهر ساختمان تا حد زیادی تغییر خواهد نمود و یا حتی نقشه داخلی خانه نیز دچار تغییر خواهد شد. به طور کلی هدف از بازسازی ساختمان افزایش پایداری بنا و هدف از نوسازی ساختمان تبدیل یک خانه قدیمی به خانه ای نو و زیباست.

برای انجام چه عملیات هایی احتیاج به مجوز داریم؟

بعضی از عملیات های مرتبط با بازسازی و یا نوسازی ساختمان احتیاجمند مجوز شهرداری بوده انجام آن ها بدون در دست داشتن مجوز دارای عواقب و جریمه هایی خواهد بود. حتی در بعضی موارد مالک موظف به تخریب تغییرات ایجاد نموده می باشد. بعضی از این عملیات ها عبارتند از:

  • تخریب دیوار ها و یا تیغه های داخلی ساختمان که در صورت تخریب موجب کاهش پایداری ساختمان می شوند.
  • جابه جایی راه پله ها
  • جابه جایی دیوار های پارکینگ
  • جابه جایی بخش هایی از ساختمان که طبق ضوابط شهرداری ممنوع است.

از سویی اعمال بعضی تغییرات بر روی ساختمان احتیاجی به داشتن مجوز از سوی شهرداری ندارد و مالک می تواند در صورتی که آسیبی به ملک فرد دیگری وارد نشده و یا منجر به نارضایتی کسی نگردد، این تغییرات را روی ساختمان ایجاد کند.

بعضی از این تغییرات عبارتند از:

  • نقاشی ساختمان
  • سیمان کاری
  • اقدامات مربوط به ظاهر نمای ساختمان
  • تعویض در و پنجره ها
  • تعمیرات مرتبط با سرویس های بهداشتی
  • نصب کولر و شوفاژ
  • تعمیرات سیم کشی و لوله کشی ساختمان

مراحل انجام بازسازی ساختمان

پیشتر اشاره کردیم که قبل از انجام هر فعالیتی در ارتباط با بازسازی ساختمان نقشه خانه را به خوبی آنالیز کنیم و اقداماتی که قصد پیاده سازی آن ها را داریم ببشناسیم و لیستی در ارتباط با آن ها تهیه کنیم. سپس آن ها را به افراد متخصص در این زمینه و یا به یک پیمانکار بسپاریم.

در مرحله اول باید قسمتی که قصد بازسازی آن را دارید تخریب گردد. این عمل ممکن است در ابتدا به نظر ساده بیاید، اما به جرئت می توان گفت که این مرحله حساس ترین مرحله بازسازی ساختمان می باشد و باید توسط افراد کاملا متخصص انجام گردد.

در مرحله بعدی که در واقع مرحله ساخت می باشد، متخصصان این زمینه باید طبق خواسته های مالک یا کارفرما با دقت کامل به ساخت بپردازند. در این مراحل معمولا بهترین انتخاب استفاده از دیوار ها و یا سقف های ازپیش ساخته شده مانند سقف کناف هستند. تا در زمان کمتر و با تنوع بیشتر انجام پذیرد.

در صورت عدم استفاده از سقف های کاذب و ساخت سقف یا دیوار جدید، در مرحله بعد باید آنالیز گردد که آیا قسمت بازسازی شده احتیاج به گچ کاری دارد یا خیر؟ درصورت احتیاج به گچ کاری باید مرغوب ترین نوع گچ استفاده گردد. زیرا قسمت بازسازی شده بیشتر از سایر قسمت ها مورد توجه قرار می گیرد.

نقاشی قسمت بازسازی مرحله آخر می باشد. البته پیش از نقاشی بهتر است از صاف بودن سطح آن قسمت اطمینان حاصل گردد و درصورت صاف نبودن با کشیدن سنباده بر روی آن نقص های آن را رفع گردد.

هزینه بازسازی ساختمان

هزینه بازسازی و نوسازی ساختمان به عوامل زیادی از جمله میزان تغییرات، نوع تغییرات، دستمزد پیمانکار و نیرو های خدماتی، هزینه مصالح، هزینه دریافت مجوز ها و ... بستگی دارد.

اگر بازسازی ساختمان خود را به پیمانکار و یا شرکت هایی که عملیات های بازسازی و نوسازی ساختمان ها را انجام می دهند بسپارید، در ابتدای کار، یک برآورد کلی از هزینه ها به شما ارائه خواهد شد. هرچند که با شرایط کنونی جامعه و تغییرات هرروز هزینه ها، نمی توان اعتماد چندانی به هزینه های برآورد شده کرد.

با تمام این ها باید بپذیرید که ساختمان ها هرقدر هم زیبا به نظر آیند، پس از مدتی احتیاج به تعمیر پیدا می نمایند. پی در نتیجه بهترین راه در شرایط کنونی و با توجه به قیمت های نجومی خانه ها برای خرید، بهترین کار بازسازی و یا نوسازی خانه های قدیمی است. دقت داشته باشید که عملیات بازسازی ساختمان خود را به متخصص ترین افراد در این زمینه بسپارید تا بهترین نتیجه را از آن بگیرید.

منبع: برترین ها
انتشار: 22 تیر 1399 بروزرسانی: 29 شهریور 1400 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 1104

به "بازسازی ساختمان و هزینه آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازسازی ساختمان و هزینه آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید