قرنطینه 19 آتش نشان اهوازی مشکوک به کرونا
به گزارش مسافرت رو، مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اهواز گفت: 19 آتش نشان اهوازی که به کرونا مشکوک بودند، قرنطینه شدند و شب گذشته 21 اردیبهشت جواب تست یکی از آتش نشانان ایستگاه 71، مثبت اعلام شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، ابراهیم قنبری اضافه نمود: بسیاری از آتش نشانان اهوازی در سخت ترین شرایط کاری در زمان کرونا برای ضدعفونی کردن و گندزدایی معابر و اماکن عمومی اهواز پای کار بودند و همه سختی و خطرها را به جان خریدند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز یادآور شد: آتش نشانان از ابتدا با فداکاری در کنار کادر پزشکی و پرستاری در خط مقدم مقابله با کرونا بودند و جانانه تا آخرین نفس با آن مقابله می نمایند. آتش نشانی یکی از مشاغل سخت و پر تنش است و بسیاری از کارکنان آتش نشانی با خطرهای بسیاری در شغل خود به صورت روزانه روبه رو هستند.
این مسئول بیان نمود: شرایط کرونایی در کشور و اهواز هرگز نتوانسته است مانع خدمات رسانی آتش نشانی اهواز به شهروندان گردد و این خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
منبع: همشهری آنلاین