طرز تهیه آگوا فرسکا؛ پرطرفدارترین نوشیدنی مکزیکی

به گزارش مسافرت رو، با تهیه نوشیدنی خنک و مشهور آگوا فرسکا، به حال و هوای گرم کشور زیبای مکزیک سفر کنید و از طعم لذیذ و متفاوت آن لذت ببرید.

طرز تهیه آگوا فرسکا؛ پرطرفدارترین نوشیدنی مکزیکی

دلتان یک نوشیدنی لذیذ، متفاوت و گوارا می خواهد؟ از گرمای روزهای تابستانی فراری هستید و نمی دانید برای مهمانی چه نوشیدنی مجلسی و جدیدی سرو کنید؟ با خبرنگاران همراه شوید و برترین نوشیدنی های ایران و دنیا را در مجموعه شربت ها و نوشیدنی ها، در خانه و با ما درست کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و متفاوت به نام آگوا فرسکا (aguas fresca) را به شما آموزش دهیم تا با درست کردن آن، اعضای خانواده و مهمان هایتان را شگفت زده کنید.

آگوا فرسکا را می توان در تمام دکه های خیابانی، غذاخوری ها و کافه های مکزیکو سیتی پیدا کرد. این نوشیدنی، برترین گزینه برای برطرف عطش و تشنگی در روزهای گرم تابستانی به تعداد می آید. معنی آگوا فرسکاس در زبان اسپانیایی، آب های تازه یا آب های خنک است. این نوشیدنی لذیذ معمولا از ترکیب میوه های تازه، غلات، گل ها یا دانه ها به علاوه آب و شیرین نماینده های متنوع تشکیل می گردد.

آگوا فرسکا، یک نوشیدنی محبوب در کشور مکزیک، آمریکای مرکزی و بخش هایی از ایالات متحده آمریکا از جمله جنوب غربی آن است. بعضی از رایج ترین انواع این نوشیدنی، اورچاتا (horchata)، تمبر هندی و گل ختمی هستند. آگوسا فرسکا، در واقع آب طعم دارشده با میوه است و بافت آن از اسموتی یا آب میوه رقیق تر است.

فروشندگان آگوا فرسکا با چرخ دستی های متمایزشان، کاملا قابل تشخیص هستند. آن ها روی چرخ دستی های خود، ظرف های پلاستیکی را حمل می نمایند که حاوی آب میوه های از پیش آماده و میوه های تازه رنگارنگ و متنوع هستند. محبوبیت این نوشیدنی در شهر مکزیک به قدری زیاد است که آگوا فرسکا فروشی های زنجیره ای مانند میچوآخانا (Michoacana)، در تمام شهرهای این کشور دیده می شوند.

آگوا فرسکا، یک نوشیدنی جایگزین مالی و ارزان برای نوشیدنی های شیرین قوطی به تعداد می آیند. این نوشیدنی معمولا در دو میزان کوچک و عظیم سرو می گردد. البته بعضی از فروشندگان، آگوا فرسکا را تنها به صورت لیتری (por litro) می فروشند. اگر می خواهید به میزان پولی که می پردازید، نوشیدنی نوش جان کنید، از فروشنده بخواهید تا در آگوا فرسکای شما یخ نریزد، اگرچه یک لیتر از این نوشیدنی حیرت آور، تنها حدود 20 پسوی مکزیک (یک دلار)، شما را به خرج خواهد انداخت.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • تاریخچه آگوا فرسکا
  • انواع آگوا فرسکا
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • نکات مهم برای تهیه آگوا فرسکا
  • سفر به مکزیک با طعم آگوا فرسکا

تاریخچه آگوا فرسکا

طبق افسانه های مکزیکی، مکزیکا (Mexica) یا آزتک، اولین آگوا فرسکا را از میوه در حال پاروزدن در طول گذرگاه های آبی تنوچتیتلان (Tenochtitlán) ، مرکز امپراطوری آزتک ها در قرن پانزدهم درست نموده است. آزتک ها سپس یخ را از آتشفشان های خاموش پوپو کاتپتل (Popocatépetl) و ایزتاکیهواتل (Iztaccíhuatl) در نزدیکی شهر به دست آوردند و به این نوشیدنی افزودند.

در طول زمان، آگوا فرسکاها در خانه ها و دکه های خیابانی مکزیک و گواتمالا محبوب شدند. بیشترین تنوع آگوا فرسکا در میچوآکان (Michoacán)، استان نیشکر مکزیک دیده می گردد. تا دهه 1940، آگوا فرسکا و پالتا (paleta)، خویشاوند آن به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند.

انواع آگوا فرسکا

غلات

1. اورچاتا

همه آگوا فرسکاها شامل میوه نمی شوند. دو نسخه محبوب از این نوشیدنی که در تمام دکه های تاکو فروشی، رستوران ها یا کافه های مکزیک، پیدا می شوند، اورچاتا و جامایکا (Jamaica) هستند. اورچاتا در ایالات متحده آمریکا از محبوبیت بالایی برخوردار است و به دلیل معروفیت یکی از آهنگ های ومپایر ویکند (Vampire Weekend) با همین نام در سراسر دنیا، شناخته شده است. این نوشیدنی شیرین و گوارا از آب برنج مزه دارشده با چوب دارچین تشکیل می گردد و معمولا آن را به صورت سرد سرو می نمایند.

شما می توانید طرز تهیه اورچاتا را در مجموعه نوشیدنی های ملل خبرنگاران مشاهده کنید.

2. سبادا (cebada)

یک نسخه محبوب دیگر آگوا فرسکا، سبادا است که در دنیا، کمتر شناخته شده است. این نوشیدنی گوارا از جو درست می گردد و با بافتی خامه ای و لطیف، جایگزینی سبک برای آگوا فرسکاهای میوه ای به تعداد می آید.

گل ها

1. جامایکا

جامایکا با جوشاندن گل های ختمی به علاوه آب و میزان زیادی شکر درست می گردد و معمولا قبل از سرو، آن را خنک می نمایند.

از نسخه های میوه ای شیرین آگوا فرسکا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انگور
  • طالبی
  • انبه
  • ملون
  • پرتقال
  • پاپایا
  • توت فرنگی
  • هندوانه
  • گوآوا (Guava)
  • نوعی گلابی (Prickly Pear)
  • میوه گل ساعتی
  • ساپادیل (Soursop)
  • تمشک

میوه های ترش

  • خیار
  • لیموترش
  • آناناس
  • تمبر هندی: پالپ قهوه ای تمبر هندی، طعمی بسیار لذیذ و ترش دارد. شما برای تهیه نوشیدنی از این میوه، باید دانه ها را از پالپ جدا کنید و سپس آن را با آب و شکر در یک مخلوط کن بریزید.
  • میوه اژدها (Pitaya)

دانه ها

1. چیا فرسکا

دانه چیا معمولا با سبزیجات ترکیب می گردد. چیا فرسکا، یک نوشیدنی مقوی، سالم و فوق العاده لذیذ است که شامل پروتئین، امگا سه و فیبر است. معمولا دانه های چیا را به لیموناد اضافه می نمایند تا یک نوشیدنی دلچسب مکزیکی خلق گردد.

آگوا دتوبا (agua de tuba)

در نهایت، اگر قصد دارید تمام انواع مشهور و لذیذ آگوا فرسکاها را امتحان کنید، مطمئن شوید که مزه کردن آگوا دتوبا را از دست ندهید. این نوشیدنی بسیار خوشمزه و دلچسب را می توان در ساحل استان خالیسکو (Jalisco) و بخصوص در پوئرتا بایارتا (Puerto Vallarta) پیدا کرد.

این نسخه از نوشیدنی آگوا فرسکا، غالبا با آجیل و سیب خردشده سرو می گردد. جالب است بدانید که فروشندگان، آگوا دتوبا را از شیپور (tuba) در لیوان های مخصوص می ریزند و به همین دلیل، نام این نوشیدنی، آگوا دتوبا به معنای آب شیپور است.

مواد لازم

برای یک نفر

  • یک لیوان میوه درشت خردشده (ترجیحا توت فرنگی، خیار پوست کنده، طالبی یا آناناس)
  • یک لیوان آب
  • آب لیموی تازه (به میزان یک نصف قاچ لیموی میانه)
  • یک قاشق چایخوری شکر یا هر نوع شیرین نماینده دلخواه دیگر
  • 2 عدد برگ نعنای عظیم
  • چند عدد یخ

طرز تهیه

1. میوه، آب، آب لیمو، شیرین نماینده و برگ های نعنا را در مخلوط کن بریزید. سپس آن ها را پوره کنید تا یک ترکیب یکدست به دست بیاید. آن را مزه کنید و اگر احتیاج به آب لیمو یا شیرینی بیشتر داشت، به دلخواه به آن آب لیمو یا شیرین نماینده بیفزایید. سپس دوباره آن را هم بزنید.

2. چند عدد یخ را به همراه آگوا فرسکا در یک لیوان بلند بریزید و بلافاصله سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه آگوا فرسکا

  • برترین میوه هایی که می توان با آن ها آگوا فرسکا درست کرد، آناناس، توت فرنگی، خیار بخصوص با نعنای تازه، طالبی، خربزه قندک و هندوانه هستند.
  • بهتر است از میوه هایی چون گیلاس، تمشک آبی و شاه توت برای درست کردن این نوشیدنی استفاده نکنید، زیرا برای جدا کردن دانه ها احتیاج به یک الک ریز دارید و رنگ این میوه ها هم به سرعت تغییر پیدا می نماید.
  • رمز پیروزیت درست کردن یک آگوا فرسکای بینقص، داشتن یک مخلوط کن با موتور قوی است.
  • اگر میوه شما رسیده و شیرین است، می توانید از شیرین نماینده استفاده نکنید.
  • شما می توانید یک لیوان آب دیگر هم به این نوشیدنی بیفزایید تا بافتی رقیقتر پیدا کند.

سفر به مکزیک با طعم آگوا فرسکا

خود را در یک روز گرم و آفتابی تابستانی در مکزیکوسیتی تصور کنید. در حال گشت وگذار در بازارهای پرتردد و مجذوب کننده این شهر، خود را به خوردن یک آگوا فرسکای لذیذ و دلچسب دعوت کنید.

طعم و مزه این نوشیدنی های محبوب مکزیکی آنقدر مجذوب کننده است که امکان ندارد به آن ها علاقه مند نشوید. این آب های خنک با طعم میوه، نوشیدنی های سبک و سالمی هستند که می توان در هر ساعتی از شبانه روز آن ها را نوش جان کرد. پس دست به کار شوید و به آشپزخانه بروید تا ظرف کمتر از چند دقیقه، نوشیدنی های رنگارنگ و خوشمزه ای خلق کنید که مهمان هایتان را شگفت زده می نماید.

آیا پیروز به تهیه نوشیدنی آگوا فرسکا از مجموعه شربت ها و نوشیدنی ها شدید؟ اگر این نوشیدنی رنگارنگ و خوشمزه را در خانه درست کردید، حتما در بخش نظرات همین مقاله، تجربه خود را برای ما و دیگر کاربران خبرنگاران بنویسید یا از نوشیدنی خنک و خوش طعم خود عکس بگیرید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، عکس های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / theculturetrip.com / thespruceeats.com / mexicoinmykitchen.com / foodnetwork.com / cookieandkate.com
انتشار: 7 مرداد 1400 بروزرسانی: 7 مرداد 1400 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 1800

به "طرز تهیه آگوا فرسکا؛ پرطرفدارترین نوشیدنی مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آگوا فرسکا؛ پرطرفدارترین نوشیدنی مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید