افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار

به گزارش مسافرت رو، به گفته محققان، میزان اسیدآمینه هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست.

افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس نتایج یک تحقیق در چین، داشتن رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد و باعث تشکیل لخته های خونی گردد.

بسیاری از متخصصان معتقدند رژیم گیاهخواری فواید بسیاری دارد از جمله پیشگیری از دیابت، چاقی، فشارخون و بیماری های قلبی عروقی. اما اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده اند که بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

در این تحقیقات مشخص شد میزان هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست و بالا بودن این اسید آمینه با بیماری شریان های کرونری قلب مرتبط است.

همچنین افراد گیاهخوار با کمبودهایی بویژه در ویتامین B12، امگا 3، آهن و روی روبه رو هستند که در بروز بیماری های قلبی عروقی نقش مهمی دارند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 29 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 257

به "افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید