قاضی آمریکایی جاسوسی های سایبری دولت را غیرقانونی دانست

به گزارش مسافرت رو، به گزارش خبرنگاران به نقل از انگجت، جیمز بوزبرگ قاضی دادگاه آنالیز نحوه نظارت بر فعالیت های اطلاعاتی خارجی در آمریکا حکمی صادر نموده که بر مبنای آن اف بی آی و آژانس امنیت ملی آمریکا در زمینه جمع آوری اطلاعات تماس های تلفن همراه و ارتباطات اینترنتی افراد دچار تخلف شده و قوانین آمریکا را نقض نموده اند.

قاضی آمریکایی جاسوسی های سایبری دولت را غیرقانونی دانست

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی آمریکا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی آمریکا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های آمریکا انتخاب کنید.

حکم یادشده در دسامبر سال 2019 صادر شده بود، اما دو روز پیش در اختیار عموم قرار گرفته است. بر همین اساس اگر چه تخلفات دو نهاد یادشده گاهی غیرعمدی بوده، اما در بسیاری از موارد به نقض حریم شخصی افراد انجامیده و لذا بر مبنای قانون اساسی آمریکا تخلف محسوب می گردد.

البته اف بی آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا کماکان امکان جاسوسی سایبری از غیرآمریکایی ها را خواهند داشت، اما برای انجام چنین اقداماتی در قبال اتباع آمریکا محدودیت های جدی اعمال می گردد. یک مورد آنالیز نشان می دهد از 16 هزار نفر که مورد جاسوسی سایبری و دیجیتال اف بی آی قرار گرفته اند تنها هفت نفر با افراد متخلف ارتباطاتی داشته اند و این افراد هم مرتکب هیچ جرمی نشده بودند. از همین رو جاسوسی های سایبری دولت آمریکا در عمل موجب افزایش امنیت این کشور هم نشده است.

ادوارد اسنودن پیمانکار سابق کاخ سفید حدود هفت سال قبل فرایند و برنامه های گسترده جاسوسی سایبری دولت آمریکا از میلیاردها کاربر اینترنت و تلفن های همراه را افشا نموده بود و به همین علت از سوی کاخ سفید مورد پیگرد قضائی قرار گرفته بود. افشای این روندهای تکان دهنده موجب شگفتی جهانیان شده بود. وی پس از این افشاگری های به عنوان پناهنده سیاسی در روسیه زندگی می نماید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 29 مهر 1399 بروزرسانی: 29 مهر 1399 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 1271

به "قاضی آمریکایی جاسوسی های سایبری دولت را غیرقانونی دانست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قاضی آمریکایی جاسوسی های سایبری دولت را غیرقانونی دانست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید