غذاهای محلی میلان، نماد کشور ایتالیا (قسمت دوم)
به گزارش مسافرت رو، سفر به میلان برای چشیدن طعم غذای محلی این شهر بدون شک سفری خاطره انگیز و به یادماندنی خواهد بود که تا بحال تجربه نموده اید. پس در گشت و گذار از این شهر زیبا غذاهای محلی میلان را نباید فراموش کنید.
برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.
میلان یکی از شهرهای ثروتمند ایتالیا محسوب می شود. طبقه سرمایه دار این شهر به دور از هرگونه مسائل سیاسی و مسائل مربوط به کلیسا در این شهر رشد پیدا نموده اند. غذاهای مردم میلان بسیار اعیانی است و زعفران که گاها از طلا هم قیمتی تر است، چاشنی برنج ریزوتو آنها است. گوشت گوساله که یکی از گران قیمت ترین غذاها است، جزو غذاهای سنتی در منوی غذایی میلانی ها واقع شده است. اما ساکنین حومه شهر قرن ها است که غذاهای بسیار ساده و دهقانی می خورند. امروزه یکی از محبوب ترین غذاها ممکن است خیلی هم غذاهای ساده ای باشد، مانند سوپ پولتنا و سوپ مینسترن که محبوب سرآشپزها است. در اینجا 9 غذای معروف میلان را توصیف خواهیم کرد.
5. مینیستورن (Minestrone) در رستوران رفیتوریا سیمپلیکتاس (Refettorio Simplicitas)
هیچ دستورالعمل خاصی برای تهیه مینیستورن (سوپی از سبزیجات) وجود ندارد و هر کسی با دستور دلخواه خود این سوپ را تهیه می نماید. با این وجود این غذا اساسا شامل لوبیا، سیب زمینی، پیاز، هویج و کرفس است. گاهی اوقات برخی خاطرات از یاد نمی رود؛بچه های ایتالیایی دوران کودکی شان از یاد نمی رود، زمانی که در شب های زمستان بخار حاصل از این سوپ شیشه های پنجره آشپزخانه شان می گرفت.
با اضافه کردن کمی از افزودنی های مختلف مانند گوشت خردشده و برنج، این غذا بسیار لذت بخش و مطبوع تر خواهد شد. رستوران رفیتوریا سیمپلیکتاس درست در نزدیکی رستوران تترو آلاسکارا واقع شده است.
سوپ مینیستون 100 درصد با سبزیجات ارگانیک پخت می شود. این رستوران بسیار آرام و ساکت است؛ اگرچه شما مجبور نیستید ساکت بمانید، اما صاحبان رستوران دقت دارند تا در رستوران سکوت حاکم باشد.
6. کورودایالا آلارتورو (Crudaiola allArturo) در رستوران لاتریو سان مارکو
غذای سنتی میلانی ها نوعی غذای زمستانی است. غذای کورودایالا در رستوران لاتریو سان مارکو به شیوه ای مدرن پخت می شود. این غذا در تابستان به شیوه سنتی سوپ مینیستون به صورت سرد سرو می شود که دارای مواد غذایی مشترک با دیگر غذاها است.
این غذا در آشپزخانه نونا با این مواد درست می شود: هویج، کاهو، رازیانه، گوجه فرنگی رسیده و برگ ریحان را برای چند ثانیه با مخلوط کن، مخلوط می نمایند، سپس با بلغور گندم سرو می نمایند. سرآشپز ارتور همواره کیفیت غذاها را آنالیز می نماید و با یک نگاه می توان فهمید این رستوان بهترین غذاها را ارائه می دهد.
7. مشتا (Michetta) در رستوران تاگلیو (پان سلامه)
پان و سلامه (نان و سلامی) یک نوع غذای ساده است که با نان سرو می شود و میلانی ها از آن با عنوان های خوب و اساسی توصیف می نمایند. این وعده غذای محبوب به طور سنتی بعد از مراسمات مرندا و همچنین بعدازظهرها سرو می شود. تاگلیو در میلان با میکای خوشمزه سرو می شود؛ سرچشمه این غذا به قرن 19 در استرالیا بر می شود.
8. کانونشینو (Cannoncino) در رستوران پستچیریا سوپینو (Pasticceria Supino)
همه کتاب های راهنمای والدین توصیه می نمایند که نباید غذا را به عنوان پاداشی برای بچه ها در نظر گرفت. اما بسیاری از بچه ها ایتالیا برای تمیز کردن خانه سوپ مینیستورن پاداش گرفته اند یا به آن ها قول داده شده کانونشینو از رستوران پستچیریا سوپینو برایشان خریده شود. کانونشینو ترکیبی از کره و لایه نازکی از شیرینی و کرمی است که آن را به یکی از بهترین شیرینی ها تبدیل می نماید. این شیرینی در ایتالیا با جشن مترادف است.
9. پانتنون (Panettone) در پستچیریا مارتیزانا (Pasticceria Martesana)
پانتنون از تخم مرغ، کره، شکر، کشمش و میوه های شیرین درست می شود. پانتنون یک بریچ شفاف است که در طی تعطیلات، تقاضای آن افزایش می یابد. نان نرم و شیرین که امروزه به صورت جعبه ای در فروشگاه های غیرمجاز به فروش می رسد که تعداد انگشت شماری از آن ها دارای مجوز هستند.
از سال 1966 شیرینی پزی های پستچیریا مارتیزانا انواع شیرینی ها از جمله شیرینی پانتنون را پخت می نمایند. این شیرینی پزی در طی مسابقات سالیانه ایتالیا در لیست بهترین ها نهاده شد و به عنوان بهترین پلتفرم مواد غذایی در روزنامه ملی La Gazzetta dello Sport شناخته شد.
منبع: کجارو / foodrepublic.com