طرز تهیه مربای گیلاس با ماندگاری بالا به صورت تصویری

به گزارش مسافرت رو، تهیه مربای گیلاس شیشه ای به صورت خانگی بسیار ساده است ولی نکاتی دارد که آگاهی از آن می تواند به شما در تهیه مربایی باکیفیت و عالی یاری کند.

طرز تهیه مربای گیلاس با ماندگاری بالا به صورت تصویری

سرویس آشپزی - مربای گیلاس بدون تردید یکی از لذیذترین مرباهای تابستانه است. طرز تهیه مربای گیلاس بسیار ساده بوده و از پختن گیلاس در شربتی از شکر، آبلیمو و پکتین میوه درست می گردد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه مربای گیلاس شیشه بپردازیم.

طرز تهیه مربای گیلاس شیشه ای

مواد لازم
گیلاس 500 گرم
شکر 3-5 فنجان (معادل 600 گرم تا 1 کیلوگرم)
پکتین میوه 170 گرم
آبلیموی تازه 1/4 فنجان (معادل 59 میلی لیتر)
  1. ابتدا ساقه گیلاس ها را جدا نموده و آن ها را بشویید، سپس گیلاس ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید خشک شوند.
  2. هسته گیلاس ها را بگیرید، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز گیلاس ها را به دو نیم تقسیم کنید (پس از هسته گیری باید حداقل چهار فنجان گیلاس بی هسته داشته باشید).
  3. گیلاس ها را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید.
  4. پکتین میوه را به قابلمه اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  5. آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید. آبلیمو حاوی پکتین است و عطر و طعم آن می تواند باعث خوشمزه تر شدن مربای گیلاس گردد.
  6. مواد موجود در قابلمه را بر روی حرارت بالا هم بزنید تا به جوش آید، سپس حرارت را متوسط کنید.
  7. 5 فنجان شکر به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را به 3 فنجان کاهش دهید تا مربای گیلاس سالم تر باشد.
  8. مخلوط موجود در قابلمه را هم بزنید و صبر کنید تا به جوش آید.
  9. اجازه دهید مربای گیلاس حدود 1 دقیقه بر روی حرارت متوسط بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  10. برای کنسرو کردن مربای گیلاس می توانید از قابلمه مخصوص کنسرو کردن یا از یک قابلمه معمولی و آبکش فلزی پایه دار بهره ببرید.
  11. قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. شیشه های مورد نظر برای نگهداری مربا را به مدت 10 دقیقه در آب در حال جوش موجود در قابلمه قرار دهید، طوریکه آب داخل شیشه ها نرود، سپس حرارت را کم کنید.
  12. درب شیشه ها را تمیز بشویید و سپس روی آن ها آب جوش بریزید تا کاملا استریل شوند.
  13. شیشه ها را به دقت از حمام آب جوش خارج کنید.
  14. مربای گیلاس را تا داغ است درون شیشه های داغ بریزید، طوریکه 0/6 سانتیمتر از لبه شیشه ها خالی بماند.
  15. درب شیشه ها را محکم ببندید.
  16. شیشه های مربا را دوباره در حمام آب جوش قرار دهید و مدت زمان حرارت دادن به آن ها را براساس ارتفاع از سطح دریا تنظیم کنید.
  17. برای ارتفاع 305 متر یا کمتر، 5 دقیقه؛ برای ارتفاع 306 تا 1829 متر، 10 دقیقه و برای ارتفاع بیشتر از 1830 متر، 15 دقیقه حرارت دهید.
  18. شیشه ها را پس از حرارت دادن از حمام آب جوش خارج نموده و روی سطح صافی قرار دهید تا خنک شوند.
  19. با فشار دادن مرکز درب هر یک از شیشه ها، می توانید از مهر و موم شدن شیشه ها مطمئن شوید.
  20. اگر درب شیشه ها با فشار باز شوند، مهر و موم نشده اند و باید حتما در یخچال نگهداری شوند. در غیر اینصورت می توانید آن ها را در خارج از یخچال (کابینت) نگهداری نموده و در موقع لزوم مورد استفاده قرار دهید.

تهیه مربای گیلاس به روش ذکر شده در این مقاله گرچه زمان بیشتری لازم دارد ولی به این روش می توانید مربا را در خارج از یخچال نیز تا مدت ها نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاه کنید.

سخن آخر

مربای گیلاس مانند مربای آلبالو و مربای توت فرنگی از مربا های خوشرنگ و خوشمزه مخصوص فصل تابستان است که به راحتی در منزل تهیه می گردد. همانطور که ملاحظه کردید، با تهیه مربای گیلاس شیشه ای می توانید این میوه را به مدت طولانی نگهداری کنید و در فصل های دیگر سال نیز از خواص بی نظیر گیلاس برخوردار شوید. علاوه بر مربا، کمپوت گیلاس نیز از جمله فرآورده های بسیار لذیذ این میوه تابستانه است و تهیه آن برای دوستداران این میوه می تواند لذت بخش باشد. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را نموده باشید و نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه را به وسیله بخش ارسال نظر با ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 18 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 294

به "طرز تهیه مربای گیلاس با ماندگاری بالا به صورت تصویری" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه مربای گیلاس با ماندگاری بالا به صورت تصویری" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گیلاس با ماندگاری بالا به صورت تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید