طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری

به گزارش مسافرت رو، سس قارچ از آن سس هایی است که خالی خالی خوردنش هم جذابیت مخصوصیت خودش را دارد؛ دیگر چه برسد به اینکه بخواهیم با انواع غذاها هم ترکیبش کنیم. بیف (چیکن) استروگانف، سوپ، استیک ها و .. انواع غذاهایی هستند که با سس قارچ درست می شوند. سسی که در کوتاه ترین زمان ممکن و به راحتی درست می گردد و بسیار مغذی و پرکالری هم هست.

طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری

مواد لازم:

  • قارچ: 250 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • خامه: 1 پیمانه
  • کره: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیازها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را در ظرف آب و نمک قرار دهید. پس از چند دقیقه قارچ ها را با دقت بشویید. سپس قارچ ها را برش های عظیم و یا متوسط بزنید.

2. با کمی کره، نمک و فلفل؛ پیازها و قارچ ها را تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده گردد و کمی قهوه ای رنگ شوند. این کار باعث می گردد طعم قارچ بیشتر گردد.

3. خامه را کمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست گردد. سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را 5 دقیقه دیگر بهم بزنید تا مواد به خوبی طعم بگیرند.

فوت و فن ها:

- در تهیه سس قارچ و خامه می توانید از جعفری ساطوری شده به میزان 2 قاشق غذاخوری بهره ببرید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند.

- همچنین برای تهیه سس قارچ و پنیر می توانید با اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ تر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید.

- برای طعم دهی بیشتر به این سس می توانید از سیر رنده شده و آویشن نیز بهره ببرید و در حین تفت دادن، آنها را با قارچ مخلوط کنید.

- این سس را می توان با خامه و یا شیر تهیه کرد. در صورت تهیه سس قارچ با شیر از آرد هم برای غلیظ شدن سس استفاده می گردد. اما در روش دیگری این سس، با هر سه این مواد تهیه می گردد. به این صورت که مقدار کمی شیر با مقدار کمی خامه در سس ریخته می گردد. انتخاب روش تهیه سس قارچ خامه ای به خودتان بستگی دارد. اگر تمایل دارید سس قارچ رژیمی داشته باشید بهتر است از خامه کمتری در تهیه آن بهره ببرید.

- در صورت تمایل و برای طعم دادن بیشتر به سس قارچ خامه ای، می توانید در 10 دقیقه آخر جوشیدن مواد سس، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در سس بریزید.

- قارچ ها می تواند به صورت ورقه ای یا نگینی خرد گردد. به هر شکلی که تمایل دارید می توانید قارچ ها را خرد کنید. حتی می توانید قارچ های سرخ شده را با دو سوم خامه و نمک در مخلوط کن بریزید تا ریز و یک دست شوند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 1419

به "طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید