برترین جاها برای امتحان کردن دسرهای ارمنی در ایروان

به گزارش مسافرت رو، ارمنستان تعدادی دسر محبوب و لذیذ دارد که در سفر به ایروان، فرصت امتحان کردن آن ها را نباید از دست بدهید.

برترین جاها برای امتحان کردن دسرهای ارمنی در ایروان

یکی از مجذوب نماینده ترین تفریحات در سفرهای خارجی، امتحان کردن غذاها و دسرهای محلی است. آشپزی ارمنستان از نظر دسر، دارای تنوع نیست ولی همان تعداد دسرهای محدود نیز عطر و طعمی فراموش نشدنی دارند.

اگر این شانس را داشته باشید تا مهمان یک خانواده ارمنی باشید، می توانید این دسرها را بعد از شام با چای یا قهوه نوش جان کنید. اگر این فرصت برایتان پیش نیامد، این دسرهای لذیذ را در یکی از کافه ها یا رستوران های زیر نوش جان کنید؛ چراکه سفر به ارمنستان بدون چشیدن طعم این دسرهای خوشمزه کامل نمی گردد.

رستوران Anoush

رستوران Anoush دکوراسیونی مجلل دارد و غذاهای اصیل ارمنی سرو می نماید. با وسایل قدیمی تزیین شده است. منوی رستوران بسیار متنوع است و غذاهای آن با برترین و تازه ترین مواد اولیه تهیه می گردد. منوی دسر رستوران هم شامل انواع دسرهای سنتی مثل dsegh gata است که با نوعی خمیر خانگی و مربا، دارچین و ماست تهیه می گردد.

گاتا نوعی دسر شبیه به کیک قهوه است که در شکل های مخلتلف تهیه می گردد و هر منطقه از کشور، سبک خاصی برای تهیه آن دارد.

بعلاوه می توانید دسری به نام حلوا را امتحان کنید. این دسر نه تنها در ارمنستان بلکه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه، بالکان، قفقاز و اروپای شرقی رایج است.

اگر هیچ کدام از این دسرها شما را راضی نکرد در این رستوران می توانید باقلوا را هم امتحان کنید. برای تهیه این دسر از لایه های خمیر فیلو استفاده می نمایند و آن را با انواع آجیل و شربت یا عسل پر می نمایند.

رستوران Pandok Yerevan

رستوران Pandok Yerevan، جوی آرام و راحت دارد و برترین فرصت است تا در فضای تیپیکال ارمنی از خوردن غذای محلی لذت ببرید. دکوراسیون این رستوران به خوبی نمایانگر تاریخ و فرهنگ این کشور است. می توانید انواع دسرهای سنتی مثل گاتا و خوریز را در این رستوران امتحان کنید. دسر خوریز با ترکیبی از آرد، شکر، کره و گردو تهیه می گردد.

رستوران Tospia

ستوران Tospia هم غذاهای سنتی دارد و هم غذاهای مدرن. در این رستوران می توانید قاپاما را امتحان کنید. این غذای رنگی با کدو حلوایی پر شده با برنج، میوه های خشک و کشمش تهیه می گردد. البته این یک دسر معمول در ارمنستان نیست و معمولا آن را در منوی دسر بسیاری از رستوران ها نمی بینید.

در واقع بیشتر شبیه به غذا است؛ ولی وجود کشمش و میوه های خشک باعث می گردد که آن را دسته بندی دسر قرار دهند. این غذا هر روز خورده نمی گردد بلکه آن را فقط برای مراسم خاص و یکی دو بار در سال تهیه می نمایند.

اگر این دسر را دوست ندارید، گاتا یا باقلوا را امتحان کنید.

رستوران Tsirani Home

رستوران Tsirani Home در مرکز شهر قرار گرفته است و با دکوراسیون مجذوب نماینده و متفاوت و غذاهایی لذیذ با عطر و طعم خانگی، سبک زندگی ارمنی را نشان می دهد. منوی دسر این رستوران هم شامل باقلوا، گاتا و نوعی ماست محلی به نام ماتزون است که با بادام و مربا سرو می گردد.

بازارهای مواد غذایی

گشت و گذار در بازارهای مواد غذایی، فرصت خوبی برای امتحان کردن انواع دسرهای محلی است. البته انواع میوه خشک و مربا هم در این بازارها عرضه می گردد. نوعی شیرینی خاص در این بازارها عرضه می گردد که با هلو تهیه می گردد. این شرینی هلوی خشک شده و پر شده با گردوی آسیاب شده و شکر است.

انواع میوه های خشک یا اسنک های مختلف را می توانید از این بازار تهیه کنید. بعلاوه می توانید سجوق خریداری کنید که در واقع مدل ارمنی چورچخلای گرجستان است. این شیرینی با شیره انگور و گردو تهیه می گردد و ظاهری شبیه شمع دارد.

منبع: کجارو / theculturetrip.com
انتشار: 26 آذر 1403 بروزرسانی: 26 آذر 1403 گردآورنده: mosaferatro.ir شناسه مطلب: 2447

به "برترین جاها برای امتحان کردن دسرهای ارمنی در ایروان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین جاها برای امتحان کردن دسرهای ارمنی در ایروان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید