برقراری پروازهای ایران ایر به سوئد پس از 21 روز توقف
به گزارش مسافرت رو، به گزارش خبرنگاران، ایران ایر اظهار داشت: بعد از سه هفته محدودیت پروازی برای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، آژانس حمل و نقل سوئد مجدداً با برقراری پروازی هما از تهران به دو شهر استکهلم و گوتنبرگ موافقت کرد.

این شرکت هواپیمایی قرار است با برطرف محدودیت صورت گرفته، به زودی برنامه پروازی جدید خود به مقاصد دو شهر بزرگ سوئد را اعلام کند.
به نظر می رسد مسافران اروپایی هما تا چند روز آینده می توانند برای سفر به سوئد از شرکت هواپیمایی ایران ایر بلیت تهیه نمایند.
لازم به ذکر است سازمان هواپیمایی کشوری سوئد 10 ژانویه 2020 (21 دی ماه سال جاری) در پی سانحه هوایی بوئینگ اوکراینی در 18 دی ماه سال جاری (8 ژانویه 2020) اظهار داشت پروازهای ایران ایر به مقاصد استکهلم و گوتنبرگ متوقف شده است.
مسافران ایران ایر می توانند جهت اخذ اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02146621888 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری مهر